fbpx

Om Oss

Vilka är vi

certifierad och legitimerad behandlare i örebro

RelyOn Beauty Clinic är skönhetskliniken i Örebro med det lilla extra. Vi förespråkar RelyOn´s koncept vilket innebär att alltid sätta din trygghet och säkerhet i första hand. Du kommer att bemötas av vår varma personal som består av legitimerad läkare och certifierad behandlare där vårt engagemang drivs av att skapa välmående för dig som kund.

Vi på RelyOn Beauty Clinic använder oss dessutom av utvärderade och godkända produkter för att uppnå det bästa resultatet när du befinner dig i våra händer. Vår verksamhet är under tillsyn av IVO och vi tillämpar Miljökontorets verksamhetsspecifika rekommendation. Dessutom är du hos oss försäkrad med branschens ledande försäkring via ”Säker Klinik”. 

Oss kan ni Rely On, hos oss kan ni vara säker!

säker klinik örebro

Dr. Leith Ajob

Jag är ögonläkare med svensk läkarlegitimation där mitt yrke och specialitet kräver extra finess. Att vara lyhörd samt pedant och noggrann var en stor del till varför jag ville bli ögonläkare i första hand. Ögonen är ett av våra dyrbara sinnen som kräver enorm precision vid behandling. Jag ville ta den färdigheten vidare och bidra med min erfarenhet till skönhetsbranschen där jag kan nå ut till en större grupp av människor och hjälpa dem att uppfylla sina drömmar. Jag har fått utbildningar och innehar certifikat för samtliga estetiska behandlingar på kliniken. Jag vill att mina kunder ska känna sig trygga hos oss och få ta del av förmånen att bli behandlade direkt av en legitimerad läkare med en verksamhet registrerad hos IVO och försäkring via Säker Klinik.

Raluca Ajob

Med ett djupt intresse för ögonbrynstatuering har jag valt att utbilda mig till Microblading behandlare. Jag är en certifierad PhiBrows artist och min verksamhet är besiktad och godkänd av Miljökontoret i Örebro Kommun således bemöter det hög-hygieniska kravet. Microblading är semi-permanent ögonbrynstatuering där formen av brynen skapas efter ansiktets morfologi. Tillsammans med den välkända phi-formeln som är det matematiska skönhetsidealet som tillämpats i flera hundra år kan man beräkna och åstadkomma ett naturligt och vackert resultat för varje individ. Jag anpassar mig efter kundens behov och dess egna ansikts-symmetri där jag använder manuella handverktyg när jag jobbar för att utföra microblading och shading. Detta kräver enorm precision från en mjuk och stadig hand, något som du kan vara säker på att uppleva hos mig.