fbpx

Om oss

RelyOn Beauty Clinic — din skönhetsklinik i Örebros hjärta.

Vi förespråkar RelyOn´s koncept vilket innebär att alltid sätta din trygghet och säkerhet i första hand och erbjuda behandlingar i världsklass med naturliga resultat till rimliga priser.

 

Bäste injektionsbehandlare örebroEstetiska injektionsbehandlingar utförs av grundaren Dr. Pärviz som är ögonläkare och forskare. Pärviz har fått sin utbildning inom estetik på American Association of Aesthetic Medicine and Surgery (AAAMS) och är aktiv medlem i föreningen. Han är även certifierad av Estetiska Injektionsrådet i Sverige. Certifieringen utgör en trovärdig kvalitetsstämpel vilket erbjuder konsumenten möjlighet att göra upplysta och trygga val.

 

Vi på RelyOn Beauty Clinic använder oss av utvärderade och godkända produkter för att uppnå det bästa resultatet när du befinner dig i våra händer. Vår verksamhet är under tillsyn av IVO och vi tillämpar Miljökontorets verksamhetsspecifika rekommendationer. Dessutom är du hos oss försäkrad med branschens ledande försäkring via Folksam  – ”Säker Klinik”. 

Oss kan ni Rely On, hos oss kan ni vara säker!