Borttagning av fillers med hyalase

HYALASE (FILLERSBORTTAGNING)

Hyalase är ett godkänt läkemedel som bryter ner hyaluronsyra vilket fillers består av. Detta verkar direkt och gör att hyaluronsyran bryts ned i mindre delar som lättare kan tas upp av kroppens naturliga upptagningsförmåga.

OM HYALASE

Effekterna av Hyalase kan ses från 48 timmar upp till två veckor efter behandling.

Under det första dygnet efter behandlingen bör träning, bastu, alkohol samt massage/peeling över de behandlade områdena undvikas. Smink bör undvikas närmaste 12 timmarna.

Ett uppföljningsmöte bokas in två veckor efter behandlingen för att utvärdera effekten och eventuellt göra en kompletterande behandling vid behov.

De närmaste dagarna efter behandlingen kan viss svullnad och blåmärken förekomma men därefter återgår din hy till det normala.

Behandlingen utförs endast av legitimerade läkare. RelyOn Beauty Clinic innehar licens för preparatet som är registrerat på vår legitimerade läkare och är godkänt av läkemedelsverket.

botox och fillers legitimerad läkare

Dr. Leith Ajob

Jag är ögonläkare med svensk läkarlegitimation där mitt yrke och specialitet kräver extra finess. Att vara lyhörd samt pedant och noggrann var en stor del till varför jag ville bli ögonläkare i första hand. Ögonen är ett av våra dyrbara sinnen som kräver enorm precision vid behandling. Jag ville ta den färdigheten vidare och bidra med min erfarenhet till skönhetsbranschen där jag kan nå ut till en större grupp av människor och hjälpa dem att uppfylla sina drömmar vilket är grunden till varför RelyOn Beauty Clinic skapades. Jag har fått utbildningar och innehar certifikat för samtliga estetiska behandlingar på kliniken. Jag vill att mina kunder ska känna sig trygga hos oss och få ta del av förmånen att bli behandlade direkt av en legitimerad läkare med en verksamhet registrerad hos IVO och försäkrad via Säker Klinik.