Fillers - kvinna får läppförstoring i örebro

Fillers Örebro

Få en trygg behandling med fillers i Örebro

Med fillers kan du utforma och skulptera ditt utseende. Några av populära behandlingar är bland annat läppförstoring, näskorrigering, korrigering av käklinje, haka och volymgivning till kinder. På RelyOn Beauty Clinic används endast originella produkter från kända märken såsom Stylage, Restylane och Juvederm. Konsultation och behandling utförs av en legitimerad och certifierad läkare.

 

Vad är fillers?

Fillers brukar bestå av hyaluronsyra som är ett naturligt förekommande socker som finns hos alla. Det är ett material som är en beståndsdel i olika mjuka vävnader. Fillers används inom skönhet för ansiktskonturering, att fylla läppar och behandling av rynkor och ärr. Behandlingen tar kort tid och resultatet blir omedelbart.
RelyOn Beauty Clinic arbetar med varumärken av högsta kvalité såsom Juvederm, Restylane, Stylage. De är alla baserade på hyaluronsyra och är icke-permanenta, vilket betyder att produkterna baseras på naturliga ämnen som kroppen så småningom bryter ner.

 

Före fillers behandling

Behandlingen börjar med en skräddarsydd konsultation med vår certifierade och legitimerade läkare där du lyfter upp dina problem och önskemål samt får möjlighet att ställa frågor. Vi går även igenom din hälsa för att se till att behandlingen blir så trygg som möjligt. Om så önskas kan behandling med fillers utföras redan samma dag eller vid senare tillfälle.

 

Är fillers farligt? 

Med tanke på att hyaluronsyran är ett naturligt förekommande ämne så är det inte farligt för kroppen. Generellt bör man undvika blodförtunnande läkemedel inför en injektionsbehandling med fillers. Är du gravid eller om du tidigare haft allergisk reaktion på hyaluronsyra så avråder vi från behandling.

 

Under behandlingen

Området som ska behandlas kan bedövas med bedövningskräm och kylkudde för att göra behandlingen smärtfri och så behaglig som möjligt. Fillers injiceras sedan med en fin nål i behandlingsområdet. Behandlaren brukar ta bilder både före och efter behandlingen i dokumentationssyfte. Ifall ni ger samtycke så kan ibland bilderna användas i marknadsföringssyfte utan att visa personliga identiteten.

fillers läppar i örebro på Relyon Beauty Clinic

Direkt efter en behandling med Stylage Special Lips i läppar, utförd av Dr. Leith Ajob på RelyOn Beauty Clinic i Örebro.

 

När ser man effekten av fillers? 

Du kommer att se resultat direkt efter behandling. Det är vanligt att injektionsområdet kan bli lite rött och svullet vilket är helt normalt och snabbt övergående. Om du har en ökad tendens eller om behandlingsområdet är rikt med blodkärl så kan det uppstå blåmärken som går över inom några dagar. För att få slutresultatet på vissa områden och hos vissa individer kan det behövas mer än ett behandlingstillfälle. Sådana justeringar är kostnadsfria och utförs vid efterkontroll inom 2-3 veckor.

 

Att tänka på efter en fillers behandling

Det slutgiltiga resultatet beror inte endast på själva behandlingen utan även på hur man sköter området direkt efter. Man ska undvika att ta på det behandlade området upp till sex timmar efter behandlingen. Efter den angivna tiden kan området försiktigt baddas med tvål och vatten och du kan även lägga på en lätt makeup vid behov. Man ska inte heller utsätta huden för extrem värme eller kyla tills eventuella svullnader och rodnad har lagt sig.
Är man intresserad av microneedling eller kemisk peeling ska man vänta två veckor efter en fillers behandling. Om du tidigare haft herpes labialis dvs herpes blåsor runt/på läpparna så kan din läkare förskriva ett läkemedel för att förebygga ett anfall som eventuellt kan utlösas efter en fillers behandling.

 

Hur länge håller fillers?

Resultaten är långvariga men inte permanenta och beror lite på vilken typ av behandling man fått, vilket märke samt vilket behandlingsområde det gäller. Varaktigheten beror även på hur pass snabbt eller långsamt din kropp har den naturliga förmågan att bryta ner hyalsuronsyran. En behandling kan upprepas så ofta som du vill. De flesta väljer att få en uppföljande behandling inom 6 till 12 månader.

 

Vad kostar en fillers behandling?

Priset på en fillers behandling brukar börja från 2000 :- och beror på vilket märke som används, vilket område som behandlas och vilken mängd som sprutas in. Hos oss på RelyOn Beauty Clinic utförs behandlingen av en legitimerad och certifierad läkare för marknadens bästa priser. Tveka inte att boka din gratis konsultation och ta del av aktuella erbjudanden.
 


Finns det möjlighet till delbetalning?

Hos oss finns det alltid Klarna som ett betalningsalternativ. Vid behandlingar som överstiger 10 000 :-  i kostnad så erbjuder vi även räntefri finanseringsmöjlighet via Medical Finance.

(Texten får inte användas i affärssyfte utan RelyOn Beauty Clinics tillstånd)

Google Betyg
4.7
10 recensioner