fbpx

Fillers övre ögonlock - "Merry Eyes" behandling

Behandling av hålögdhet och skuggor i övre ögonlock med fillers

Hålögdhet och skuggor i det övre ögonlocket kan effektivt behandlas med fillers. Dessa märken av förlorad volym som uppstår med åldern kan ge ett intryck av trötthet och sjukdom i ögonområdet, något som många söker lösningar för. Genom att applicera en särskilt utformad fillers i övre ögonlock kan vi behandla detta tillstånd på ett säkert och smärtfritt sätt. Behandlingen genomförs av vår ögonläkare Dr. Pärviz.

Vår klinik har den unika förmånen att erbjuda denna behandling i Sverige och vi har valt att kalla den “Merry Eyes,” då den resulterar i ett piggare och mer vaket utseende för ögonområdet. Att utföra behandlingen korrekt är av högsta vikt för att undvika eventuella svullnader eller synliga ojämnheter. Rätt teknik i behandlingen, noggrant urval av fillers och en djup förståelse för områdets anatomi är avgörande faktorer som bidrar till att uppnå enastående resultat.

När behandlingen utförs på rätt sätt är den både enkel och säker, med minimal obehag och långvariga, naturligt vackra resultat. 

Förutom behandlingen av hålögdhet och skuggor i övre ögonlock erbjuder vi även Tear Trough-behandling med fillers för det nedre ögonlocket. Denna behandling kan du läsa mer om här på länken.

Se några av våra före & efter-bilder nedan. Om du har några frågor tveka inte att kontakta oss.