Behandlingar

Behandlingar

Botox

Fillers

Plasma Pen

Microneedling

Kemisk peeling

Hyalase (Fillersborttagning)

PhiBrows Microblading Ögonbryn

Hur går en behandling till?

 

1. Rådgivning

Första steget är att du bokar in en tid hos oss, antingen online eller via telefon. Vid det första besöket går vi igenom dina önskemål och visar exempel från genomförda behandlingar för att ge dig en så tydlig bild som möjligt om vilka resultat du kan förvänta dig. Du får också fylla i ett medicinskt frågeformulär. Därefter rekommenderar vi lämpliga behandlingar i form av en behandlingsplan följt av ett kostnadsförslag.

 

2. Behandling
När du beslutat att genomföra en behandling, tar vi väl hand om dig så att du får en så positiv upplevelse som möjligt. Vid behandlingstillfället kommer vi att använda oss av bedövningskräm och kylkuddar. En behandling tar oftast cirka 30 minuter men kan variera beroende på vilken behandling som utförs. Du kan oftast gå till jobbet som vanligt dagen efter.

 

3. Uppföljning
Efter din behandling bokar vi in ett kostnadsfritt återbesök inom två veckor. Där följer vi upp dina resultat och om ditt önskemål blev uppfyllt. Skulle du inte vara nöjd erbjuder vi mindre korrigeringar om det behövs. Följer du en behandlingsplan som kräver flera behandlingstillfällen är det vid uppföljning vi bokar in din nästa behandling.


Vi erbjuder dessutom alltid våra kunder rådgivning via telefon eller e-post om du har några frågor eller funderingar under och efter behandlingsplanen.