injektion under ögon

BOTOX

Botox är en förkortning av botulinumtoxin typ A och är en av världens vanligaste medicinska estetiska behandlingar. Redan år 2014 utfördes cirka 5 miljoner behandlingar med botulinumtoxin världen över.

OM BOTOX

Botulinumtoxin är en säker och väl utförd behandling som ger dig ett naturligt resultat och ett ansikte som ser utvilat och fräscht ut. Medlet används bland annat mot kråksparkar och arga rynkan. Andra typer av klassiska rynkor uppstår när man exempelvis rynkar pannan eller kisar mot solen.

Injektionsbehandlingen blockerar den nervsignal som gör att en muskel dras samman. Resultatet av behandlingen uppvisar avslappning av hårda rynkor som blir mycket mindre synliga.

Man kan även använda botox vid förebyggande behandling om man har utpräglade anlag för att utveckla markerade rynkor eller en mycket aktiv ansiktsmuskulatur.

Man behöver inte använda botulinumtoxin för alla typer av rynkor. Har man exempelvis rynkor som nasolabialvecken (från näsan ned mot mungiporna) så är fillers en mer lämplig behandling.

Resultaten av en botoxbehandling blir fullständig efter cirka en vecka och kräver vid behandlingstillfälle en bokad uppföljningstid. Där går vi igenom ditt resultat och gör eventuella förändringar om så behövs. Resultatet av en botoxbehandling sitter sedan i cirka tre till fyra månader och man behöver därmed upprepa behandlingen för att bibehålla resultatet.

botox och fillers legitimerad läkare

Dr. Leith Ajob

Jag är ögonläkare med svensk läkarlegitimation där mitt yrke och specialitet kräver extra finess. Att vara lyhörd samt pedant och noggrann var en stor del till varför jag ville bli ögonläkare i första hand. Ögonen är ett av våra dyrbara sinnen som kräver enorm precision vid behandling. Jag ville ta den färdigheten vidare och bidra med min erfarenhet till skönhetsbranschen där jag kan nå ut till en större grupp av människor och hjälpa dem att uppfylla sina drömmar vilket är grunden till varför RelyOn Beauty Clinic skapades. Jag har fått utbildningar och innehar certifikat för samtliga estetiska behandlingar på kliniken. Jag vill att mina kunder ska känna sig trygga hos oss och få ta del av förmånen att bli behandlade direkt av en legitimerad läkare med en verksamhet registrerad hos IVO och försäkrad via Säker Klinik.