microblading ögonbryn phibrows

PHIBROWS MICROBLADING ÖGONBRYNTATUERING

PhiBrows microblading (kosmetisk 3d ögonbryn tatuering) är en teknik för tatuering av ögonbryn som ger ett ännu mer naturligt, finstråigt resultat. Tekniken skiljer sig från den traditionella 3D-tatueringen som utförs med mekaniska instrument och nålar på det sättet att man utför en manuell tatuering för hand med små microblad. Behandlingen tar även kortare tid än traditionell maskinell tatuering.

SÅ GÅR DET TILL
Vid ditt första konsultationsbesök diskuterar vi vilken behandling som är bäst för dig utifrån de förväntningar du har och vilka möjligheter som finns. Du får information om vad det kan kosta och hur lång väntetid det är. Du får fylla i ett frågeformulär om ditt hälsotillstånd, eventuella tidigare sjukdomar och operationer.

Vilka kunder är ej lämpliga för microblading?
Det finns kunder som avråds att utföra behandlingen om du:
Genomgått cellgiftsbehandling, har lätt för att blöda, är gravid och ammar, har sår eller utslag på ögonbrynen, har tendens till keloid ärrbildning, har eksem/rosacea/psoriasis på ögonbrynen, nyligen genomgått botox-, microneedling, eller laserbehandling samt om du nyligen solat.

Innan behandling:
Undvik följande 30 dagar innan behandling:
– Botox
– Microneedling
– Laser/IPL
– Kemisk peeling
– Innovasiva behandlingar
– Sola

Undvik följande 1 vecka innan behandling:
– Blodförtunnande läkemedel och kosttillskott (omega 3, ipren, treo, chiafrö, linfrö)

Undvik följande 1 dag innan behandling:
– Alkohol
– Rökning
– Kaffe
– Energidricka

Efter behandlingen:
Undvik följande 30 dagar efter behandling:
– Botox
– Microneedling
– Laser/IPL
– Kemisk peeling
– Innovasiva behandlingar
– Sola

Undvik följande 1 vecka efter behandling:
– Vatten direkt på ögonbrynen
– Smink på eller runtomkring ögonbrynen
– Träning
– Varma bad och dusch
– Röra tatueringen med fingrarna

phibrows behandlare

Raluca Ajob

 

Med ett djupt intresse för ögonbrynstatuering har jag valt att utbilda mig till Microblading behandlare. Microblading är en semi-permanent ögonbrynstatuering där formen av brynen skapas efter ansiktets morfologi. Tillsammans med den välkända phi-formeln som är det matematiska skönhetsidealet som tillämpats i flera hundra år kan man beräkna och åstadkomma ett naturligt och vackert resultat för varje individ. Jag anpassar mig efter kundens behov och dess egna ansikts-symmetri där jag använder manuella handverktyg när jag jobbar för att utföra microblading och shading. Detta kräver enorm precision från en mjuk och stadig hand, något som du kan vara säker på att uppleva hos mig.