microblading ögonbryn phibrows örebro

Microblading Örebro

Få kosmetisk ögonbrynstatuering PhiBrows i Örebro

PhiBrows microblading är en modern stråteknik för tatuering av ögonbryn vilket ger ännu mer naturligt och finstråigt resultat. Det kräver finess, skicklighet och bedömning av ansiktets morfologi något som du får av vår certifierade PhiBrows behandlare Raluca Ajob på RelyOn Beauty Clinic i Örebro.


Vad är microblading?

Microblading är känd med många namn såsom 3d bryn, stråteknik, taffy, mikrobladstekniken osv. Den är kort sagt en konstnärlig teknik att tatuera ögonbryn med ett handhållet verktyg som heter mikroblad. Verktyget består av 20 stycken tunna nålar som rispar in färgen i det översta hudlagret. Varje strå ritas för hand och matchas dina ögonbryns färg och grovhet. Det resulterar att utseendet blir helt naturligt. 

 

PhiBrows stråteknik

PhiBrows är en microblading teknik där formen på ögonbrynen beräknas enligt ansiktsmorfologin. Man använder dessutom en speciell färgpigment – PhiBrows pigment med hög kvalitet. Behandlingen utförs med hjälp av sterila mikroblad som applicerar pigmentet i ytterskiktet på huden efter hårets naturliga tillväxtriktning. Detta resulterar i extremt fina naturliga hårstrå som ger ett väldigt realistiskt resultat. Pigmentet bestäms enligt den naturliga färgen på individens naturliga ögonbry och hår. Du kan läsa vidare om PhiBrows här. 

microblading örebro     

PhiBrows microblading utförd av Raluca Ajob på RelyOn Beauty Clinic i Örebro. Se vår före & efter galleri här.

 

Gör microblading ont?

Rädda kunder känner oftare mer smärta, medan de resterande beskriver känslan som att få ögonbrynen plockade. Vi använder alltid bedövning för att minska smärtan under behandlingen.

 

Vem gör PhiBrows behandlingen hos er?

Behandlingen utförs av en certifierad PhiBrows behandlare som heter Raluca Ajob. Hennes verksamhet har dessutom inspekterats och godkänts av Miljökontoret i Örebro och bemöter det hög-hygieniska kravet.

 

Att boka en PhiBrows behandling

Du bokar antingen en gratis konsultation eller en behandling via vår bokningsknapp. Vid besöket träffar du vår certifierade PhiBrows behandlare Raluca Ajob. Du lyfter upp dina önskemål och dina förväntningar samt får svar på dina frågor. Sedan går vi igenom ditt hälsotillstånd får att kunna ge så säker behandling som möjligt. Sist men inte minst börjar behandlaren att göra beräkningar på ögonbrynformen och föreslår en behandling som passar just för dig. Om så önskas kan PhiBrows microblading göras redan vid konsultationsbesöket i mån av tid och möjlighet, eller kan bokas till ett senare tillfälle. 

 

Innan PhiBrows behandling

Undvik följande 30 dagar innan behandling:

– Botox
– Microneedling
– Laser/IPL
– Kemisk peeling
– Innovasiva behandlingar

Undvik följande 1 vecka innan behandling:
– Blodförtunnande läkemedel och kosttillskott (omega 3, ipren, treo, chiafrö, linfrö)
Undvik följande 1 dag innan behandling:
– Alkohol
– Energidricka

 

Att göra microblading – vem ska inte göra!

Det finns kunder som avråds att utföra behandlingen om du genomgått cellgiftsbehandling, har lätt för att blöda, är gravid och ammar, har sår eller utslag på ögonbrynen, har tendens till keloid ärrbildning, har eksem/rosacea/psoriasis på ögonbrynen, nyligen genomgått botox-, microneedling, eller laserbehandling. 

 

Läkningsprocess

6 roliga emojis som förklarar alla läkande steg.

 
vad händer efter phibrows microblading
 

  

Efter behandlingen

Eftervård är viktigt!

Eftervården utgör ca 70% av behandlingens slutresultat, att noggrant följa de angivna råden för eftervård är avgörande. Annars kan det resultera i avsaknad av pigment och ge felaktiga resultat. Råden gällande sköljning och applicering av medlet som vi ger kunden, är en viktig del.

 Något man även bör veta är att varje individ läker på olika sätt. Behandlingens resultat påverkas av dessa faktorer

-Hudkvalitet
-Eftervård
-Exponering för olika yttre påverkan.

Undvik följande 30 dagar efter behandling

– Botox
– Microneedling
– Laser/IPL
– Kemisk peeling
– Innovasiva behandlingar
– Sola 

Undvik följande 1 vecka efter behandling

– Vatten direkt på ögonbrynen
– Smink på eller runtomkring ögonbrynen
– Träning
– Varma bad och dusch
– Röra tatueringen med fingrarna

Påfyllning inom 6 veckor utförs utan extra kostnad.

 

Finns det möjlighet till delbetalning?

Hos oss finns det alltid Klarna som ett betalningsalternativ. Vid behandlingar som överstiger 10 000 kr i kostnad så erbjuder vi även räntefri finanseringsmöjlighet via Medical Finance.

 

Var finns ni?

Få en säker PhiBrows Microblading i vår skönhetslinik som ligger centralt i Örebro på Olaigatan 7.

 
(Texten får inte användas i affärssyfte utan RelyOn Beauty Clinics tillstånd)
Google Betyg
4.7
10 recensioner