fbpx
browlift örebro keratin laminering
browlift lashlift örebro

Lashlift & Browlift, bryn och fransar i Örebro

“Browlift” och “lashlift” med laminering är två av de mest eftertraktade och populära skönhetsbehandlingarna idag! Många kvinnor drömmer om att ha perfekta ögonbryn och långa, fylliga ögonfransar utan smink, och med dessa behandlingar kan du göra det till verklighet!

Genom “browlift” kan du forma dina ögonbryn och ge dem en mer definierad look, vilket kommer att ge ditt ansikte en mer uttrycksfull och framträdande utseende. Samtidigt genom “lashlift” får du lyftade och öppna ögonfransar, vilket ger dig en mer vaken och strålande look.

Men det är inte allt! Med lamineringstekniken blir dina ögonfransar och ögonbryn mjukare och arbetar tillsammans, så de håller sig på plats hela dagen. Dessa behandlingar är skonsamma, smärtfria och kan ha effekter i upp till åtta veckor!

Keratinbehandlingar för ögonbryn involverar applicering av en speciell keratinformula på brynhåren. Keratinet tränger in i håret och ger det näring, återfuktar det och stärker det från roten. Resultatet är fylligare, mjukare och mer hanterbara ögonbryn. Dessutom ger keratinbehandlingen en naturlig glans och lyster åt brynen, vilket ger dem en mer polerad och välvårdad look.

Vi erbjuder även färgning och utforming av ögonbryn i Örebro. Brynfärgning och brynplockning hjälper dig att få perfekt formade och definierade ögonbryn. Brynfärgen är tillverkad av naturliga ingredienser och finns i olika nyanser för att matcha din önskade bryn färg. Samtidigt säkerställer brynplockning precis borttagning av oönskade hår för att ge dig en elegant look. 

Du kan även boka tatuering av ögonbryn hos oss i Örebro, så kallad microblading 3d. Läs mer här.

Så om du vill ha längre, fylligare och välformade ögonbryn och en öppen, strålande look, boka en tid idag hos oss och upplev skönheten i dina fantastiska ögon!