hudvård antiaging med kemisk peeling

KEMISK PEELING

Peelingar kan användas till att minska fina linjer och rynkor, ge jämnare hud, släta ut hudförändringar, minska porer och ärr, ge fastare och fräschare hud, stimulera hudens celler, bygga elastiska och kollagena fibrer och öka hudens kapacitet att behålla fukt.

OM KEMISK PEELING – AHA BEHANDLING

Vid en peeling tas de döda hudcellerna bort vilket ökar cellförnyelsen i yttre hudskiktet epidermis. Dessutom stimuleras det djupare hudskiktet dermis så att mängden kollagen, elastin och hyaluronsyra ökar. Detta leder till en hy med ökad spänst, glans och lyster och möjliggör också att det blir lättare för antioxidanterna i den medicinska hudvården att penetrera ned i dermis där effekten av dessa ämnen tas upp.

För att göra en behandling med peeling börjar det med att du som kund bokar en konsultation hos oss. Vi går igenom peelingar närmare och vilka behov och önskemål vi kan erbjuda dig som kund.

Själva behandlingen genomförs genom att rätt peeling för dina behov appliceras på ansiktet. Behandlingen tar cirka 30 minuter och man kan med de lite mildare varianterna gå till jobbet som vanligt efter behandling. De starkare peelingarna kräver längre återhämtningstid vilket gör att de med fördel kan göras i samband med helg. För optimalt resultat av peelingbehandlingar rekommenderar vi att göra en kur på fyra behandlingar inom åtta veckor och sedan upprepa denna kur två gånger per år. Peelingar är alltså något man ska göra löpande och upprepande för optimalt långsiktigt resultat.

botox och fillers legitimerad läkare

Dr. Leith Ajob

Jag är ögonläkare med svensk läkarlegitimation där mitt yrke och specialitet kräver extra finess. Att vara lyhörd samt pedant och noggrann var en stor del till varför jag ville bli ögonläkare i första hand. Ögonen är ett av våra dyrbara sinnen som kräver enorm precision vid behandling. Jag ville ta den färdigheten vidare och bidra med min erfarenhet till skönhetsbranschen där jag kan nå ut till en större grupp av människor och hjälpa dem att uppfylla sina drömmar vilket är grunden till varför RelyOn Beauty Clinic skapades. Jag har fått utbildningar och innehar certifikat för samtliga estetiska behandlingar på kliniken. Jag vill att mina kunder ska känna sig trygga hos oss och få ta del av förmånen att bli behandlade direkt av en legitimerad läkare med en verksamhet registrerad hos IVO och försäkrad via Säker Klinik.