fbpx

Ta bort åderbråck i Örebro

Behandling av åderbråck och ådernät i Örebro via Narva Åderbråckscenter

RelyOn Beauty Clinic samarbetar med Narva Åderbråckscenter. Du kan få hjälp med dina ådernät och åderbråck i Örebro. På våra lokaler erbjuder Narva Åderbråckscenter konsultationer, ultraljudsundersökning, behandling och operationer av åderbråck och ådernät med moderna och effektiva metoder. Vilken metod som passar dig bäst utvärderas på ett första konsultationsbesök med ultraljudsundersökning. 

Narva Åderbråckscenter har genomfört över 30 000 åderbråcksoperationer och åderbråcksbehandlingar och är Sveriges ledande specialister på att behandla och ta bort åderbråck. Personalstyrkan består av erfarna läkare och sjuksköterskor med specialistkompetens och mångårig erfarenhet. Narva Åderbråckscenter erbjuder olika typer av åderbråcksbehandling i Örebro; Endovenös laserbehandling, Skumbehandling och Minimalt invasiv virknålsteknik. Vid klinisk bedömning och ultraljudsundersökning konstaterar man åderbråckens karaktär. Därefter diskuteras vilken typ av åderbråcksbehandling som är lämpligast för just dig. 

Kostnaden för en åderbråcksbehandling varierar beroende på ingreppets omfattning. Vid konsultation och undersökning får du ett individuellt pris att förhålla dig till. Om du önskar att ta bort dina åderbråck så kan du ringa telefonnumret 08-666 20 30 för att boka en tid för en konsultation och träffa någon av deras specialister. Läs gärna mer via knappen nedan för mer information.

Fräsch lokal och perfekt läge centralt i Örebro. Dr Pärviz är noggrann & har utmärkt koll på ens tidigare besök och önskemål/mål. Flexibel och resultaten är så bra. Jag har stegvis kunnat få tillbaka ett piggare uttryck i ansiktet och känner mig nu som jag gör inuti även på utsidan.
Stina E.
Stina E.
" Väldigt nöjd! Jag har besökt många kliniker tidigare i andra städer jag bott i. Jag fick det mest professinella bemötandet och bästa resultatet här av deras läkare.Reser numera gärna från Stockholm för mina fortsatta behandlingar! 😊
Sabina A.
Sabina A.
Så fantastisk och duktig läkare. Snäll och förstående läkare som skapar trygghet för kunden. ❤️
Marie H.
Marie H.
Jag är supernöjd med resultatet och vill varmt rekommendera.
Nazim A.
Nazim A.
Vänlig bemötande och proffsig personql super nöjd 👍👌⭐
samira ibrahim R.
samira ibrahim R.
Bästa bemötande och kunnighet man kan få!Rekommenderas verkligen!
Marie H.
Marie H.
Bra bemötande, otroligt fint arbete, säkert kommer tillbaka ❤️
Ahmed Xujaale (Unique A.
Ahmed Xujaale (Unique A.
Bästa kliniken jag varit på 🙌🏻💯 Underbar personal! Riktigt bra priser och har otroligt hög kvalité på det dom gör. Naturligt och vackert resultat ✨ Kunde inte vara mer nöjd med mina nya ögonbryn! Efter microblading känner jag mig alltid fixad oavsett om jag precis är nyvaken, har badat i en pool eller har en vanlig dag på jobbet. Rekommenderar starkt! 😍
Hanna H.
Hanna H.
Super bra bemötande, och Raluca gjorde ett super bra jobb med mina ögonbryn, jätte nöjd!
Lovisa F.
Lovisa F.
Mycket trevligt bemötande och otroligt bra läkare som gick igenom steg för steg kände att jag var i trygga händer
Emilio T.
Emilio T.